Barn är ärliga!

Även om jag inte har barn själv så har flera av mina vänner det. Det är inte så att jag inte tycker om barn men jag känner mig inte riktigt redo än och dessutom ska man ju helst först hitta någon att skaffa barn tillsammans med! På sätt och vis ser jag fram emot att få barn om inte annat för att det skulle göra det ännu roligare att titta på melodifestivalen!

Men det kommer väl förr eller senare och att få sällskap i melodifestivaltittandet kanske inte är världens bästa anledning att skaffa barn… Så det där med barn får vänta lite. Jag är för tillfället fullt nöjd med att då och då passa mina kompisars barn, vilket kan vara nog så avskräckande!

Av barn får man höra sanningen
Under årets melodifestivalsäsong så lät man barn på en förskola uttala sig om årets bidrag, och deras åsikter var riktigt roliga. Som den här:

– Barn gillar mest lek och sånt, och tror på spöken. Vuxna dricker kaffe och vill ha mer vuxliga sånger” säger Freja.

Och när reportern frågar vad det innebär, ja, då är det självklara svaret:

– Ja, de handlar nog mer om döden och sånt.”

Frågan är vad barn egentligen tror om oss vuxna… Hur som helst så var det ett väldigt, väldigt underhållande inslag som jag tror alla kan tycka om, även de konstiga människor som inte alls gillar melodifestivalen. Jag hoppas vi kommer att få någonting liknande under 2016 års melodifestival för det var verkligen hur gulligt som helst, eller vad säger ni?

Kompisarnas barn
Att flera av mina kompisar har barn innebär också att jag då och då letar efter olika barnsaker, speciellt då leksaker. Det är nästan alltid någon liten unge som fyller år och givetvis vill jag vara en schysst kompis och bidra med en present eller två. Ofta köper jag dem hos Boinkstore.com, en leksaksaffär på nätet som har hur många gulliga leksaker som helst.

Det är inte speciellt dyrt heller så ofta nöjer jag mig inte med att köpa en present utan det kan bli två eller till och med tre. Jag är lite självisk också och har inte berättat om den för mina kompisar för då kanske de köper någonting som jag tänkt mig att ge bort i present, och det går ju inte för sig!

Fynd!
Det finns också en fyndhörna hos Boinkstore.com som jag regelbundet kollar in. Där hittar jag ibland riktigt fina saker till väldigt låga priser, vilket gör att jag kan ge bort extra bra presenter. Fyndhörnan brukar ha ett väldigt varierat utbud så man kan hitta nästan vad som helst där.

Det slumpmässiga utbudet är också inspirerande i och med att man kan hitta de mest väsensskilda saker där, saker som man aldrig riktigt tänkt sig. Som till exempel en hoppkossa. Har ni någonsin hört talas om en sådan tidigare? Det hade inte jag heller förrän jag såg den i fyndhörnan. Givetvis köpte jag den, för vilken unge vill inte ha en hoppkossa?

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.