Dags för växterna att frodas!

Jag har länge drömt om att ha mycket växtlighet omkring mig, både i form av blommor och växter men också kryddor och grönsaker. Problemet är att jag inte har haft möjligheterna till att få det som jag velat ha det. Jag har helt enkelt inte haft den rätta omgivningen för att det ska vara möjligt för mig att odla alla de saker jag vill, men det har jag ändrat på nu till sommaren. Det som tidigare var döda och ofruktbara plantor kommer den här sommaren att vistas i mitt alldeles nya växthus!

Växthus är kanske inte det allra billigaste man kan köpa med det var just det jag lyckades med att hitta; ett billigt växthus! Det spelar såklart roll hur stort växthuset är, för ju större du köper desto mer kostar det naturligtvis. Jag köpte mig ett medelstort växthus som monterades upp förra helgen, och jag har redan nu påbörjat struktureringen av plantor och växter som ska finnas där inne. Jag har väl insett att jag har lite för höga ambitioner om att få in så mycket som möjligt, så viss gallring kommer att behövas för att det ska vara möjligt att det ska växa som jag vill.

växthuset
Nya växthuset

Men nu har jag i vilket fall det där växthuset som jag så länge velat ha, och det känns samtidigt bra att kunna odla egna saker. Kanske kommer det att innebära att jag får mina egna grönsaker, utan att behöva köpa dem från affären. Tänk vad mysigt att bara gå in i växthuset nu på sommaren, spana på hur det växer och bara plocka en tomat eller något och smaka. Det är en dröm som har slagit in, minst sagt!

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.