Om Emma & bloggen

emmaVälkommen till en blogg som kommer att handla om det bästa som finns i den svenska nöjesvärlden: Melodifestivalen och att runt omkring! Jag har sedan barnsben varit helt otroligt förtjust i denna musiktävling, som så många gånger brukar beskrivas som Schlagerfestivalen, vilket faktiskt är helt felaktigt. Schlager är en typ av musik, som visserligen ingår i tävlingen, men Melodifestivalen är så mycket mer än enbart schlager. Det är en tävling där erfarna musiker och nya talanger tävlar mot varandra på lika villkor. Det tävlar om en plats för att få representera Sverige i världens största musiktävling. Det är svårt att förstå hur människor inte kan vara exalterande kring det här!

Jag som skriver på den här bloggen heter Emma, och utöver massa smaskigt om Melodifestivalen så kommer ni också att få lära känna mig mer, utöver mitt Melodifestivalintresse. Jag kommer att berätta mer om vad jag sysslar med, både på fritiden och som arbete, och jag kan utlova att det kommer att bli mycket skrivet, så ni får nog hålla bra koll så att ni inte missar några av mina uppdateringar. Det ska bli roligt att dels skriva om det jag bryr mig allra mest om, men det ska också blir kul att dela mina intressen med er läsare, och jag uppskattar verkligen om ni är med och bidrar med kommentarer och glada tillrop!

Melodifestivalen är, och kommer nog alltid att vara, en instans i den svenska samhällsbilden. För inte enbart är det en musiktävling, det är ett sätt för många av Sveriges städer att få gratis marknadsföring och tränga fram i bruset på ett sätt som få andra saker kan göra. Melodifestivalen är väldigt populär bland svenskar, lika mycket som den är avskydd av belackarna. Oavsett vilken sida man tillhör i intressesfären så är det otvivelaktigt så att Melodifestivalen väcker känslor. Och här, på min blogg, kommer ni att få läsa om de allra mest positiva känslorna!


Kontakta mig 🙂


Ditt namn

Din epost

Ditt meddelande