Välkommen till bloggen!

Varmt välkomna till första inlägget av förhoppningsvis väldigt många om ett ämne som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det handlar om Melodifestivalen! Melodifestivalen är en av de stora nationella nöjeshändelserna som jag längtar till varje år och jag vet att det finns många som tycker precis samma sak som mig. Därför tror jag att det är fler än jag som kommer att ha mycket glädje av det som skrivs här – helt enkelt för att det handlar om något som vi fullkomligen älskar och inte kan få nog av 🙂

Det finns mängder av saker som man kan säga om Melodifestivalen och det betyder att innehållet på bloggen med all säkerhet kommer att tryggas. Jag som skriver det här heter Emma och ni kommer inte bara att lära er massa om Melodifestivalen utan också om mig själv. Ämnena kommer att blandas friskt och spontat och säkerligen kommer uppdateringarna att bli mer frekventa under högsäsongen av Melodifestivalen och Eurovision.

Det är en spännande värld att dyka in i och framför allt är den vida omdiskuterad över hela landet. Att Melodifestivalen engagerar är alldeles tydligt, och det är väl den här bloggen i sig ett säkert bevis på. Jag kommer göra det jag kan för att ge er mig breda bild av Mellon och jag hoppas att ni vill vara med i diskussionen!

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.