Var ska jag egentligen få plats med allt?

Det är saker som blir allt mer uppenbara för mig när jag börjar titta runt i min lägenhet. Den är i ärlighetens namn inte speciellt stor. Och det är ett problem för mig, för jag har en tendens till att samla på mig massa saker som jag nu inte har tillräckligt med plats för. Bara en sådan sak som att ha ett skrivbord kan jag glömma, eftersom att det helt enkelt inte finns plats. Därför har jag börjat titta på lite olika grejer som kan göra det lite lättare för mig att få ordning på livet. Valet av möbler kommer troligen finnas hos webbutiken Trademax.se, eftersom de har stort utbud och väldigt många produkter.

Garderober
Det här brukar oftast vara lösningen på de flesta förvaringsproblem. Med hjälp av garderober blir det möjligt att stuva undan sådant som bara ligger och skräpar, och man kan samtidigt stänga dörren om det så att oredan inte syns. Med andra ord så är mer och bättre garderober ett måste för mig för att jag ska kunna få någon som helst kontroll över mina saker i min lägenhet. Sen gillar jag också smarta tips för garderoben, som det här:

Matbord
Det är också så att jag har börjat titta på nytt matbord, för till saken hör att jag använder mitt matbord som bra mycket mer än enbart att äta mat på, och det betyder helt enkelt att det jag har idag är alldeles för litet. Det är här jag sitter och jobbar, pysslar, äter och betalar räkningar och har jag dessutom gäster på besök så vill jag ha utrymme för alla att sitta. Därför har jag börjat kolla på olika lösningar för matbord och det finns ett par riktiga godbitar att välja på!

Related Posts

Leave a comment

Hey, so you decided to leave a comment! That's great. Just fill in the required fields and hit submit. Note that your comment will need to be reviewed before its published.